Skip to content

De lekkerste koffie op jouw event?

Huur onze mobiele koffiebar!

Heb je een evenement, bruiloft, verjaardag of gewoon wat te vieren? Wil je de lekkerste koffie schenken? Huur onze mobiele koffiebar inclusief barista.

Wij streven naar de lekkerste koffie met een glimlach. Met ons koffie café in Zeist zijn we uitgeroepen tot de lekkerste en beste koffie van de Utrechtse Heuvelrug, aldus de Koffie Top 100 van Misset Horeca. We zijn twee keer op rij één van de 100 beste koffiezaken in Nederland. Nu gaan we heel Nederland door met onze mobiele koffiebar om iedereen van goede koffie te kunnen voorzien.

Customized barren met eigen logo of design.
De mobiele koffiebar kunnen we customizen met jouw bedrijfslogo of een tekst of beeld naar keuze. zie hieronder voor impressies.

Offerte op maat
Mobiele koffiebar inclusief barista en onbeperkt koffie en thee. Voor een offerte op maat neem contact met ons op via de knoppen hier onder!

Bedrijven waarmee we samenwerken

  • DE-transparent-1024x1024

Bedrijven waarmee we samenwerken

RESERVEER ONZE KOFFIEBARREN!

REVIEWS

Paul Deley
Paul Deley
Read More
Heerlijke koffie en gebak, vriendelijke bediening
John Doe
John Doe
Read More
Heerlijke zelfgemaakte thee en dito broodjes!
Elisa Rodriguez Escudero
Elisa Rodriguez Escudero
Read More
Heerlijke koffie, lekker vers huisgemaakt lekkers en super vriendelijke bediening! Heeft ook oog voor kleintjes! Inmiddels een regular!
Ruud Burger
Ruud Burger
Read More
Leuke tent en zeer vriendelijk personeel! Ze schenken goede cappuccino en een zeer uitgebreide keuze aan huisgemaakte taartjes.
Hammer Amsterdam
Hammer Amsterdam
Read More
Topkoffie, Topfood en een perfecte vriendelijke bediening die ook nog meedenken. Hoge kwaliteit voor een lage prijs op een A locatie terras. Wij komen hier vaak.